Radio Emigranti В прямом эфире

Radio Emigranti
 • Албания

 • Местная музыка / Мировая музыка

Radio Emigranti, e krijuar në vitin 2006, është një web-radio shqip që është mundësuar nga një bashkëpunim midis Vlorenj.Com dhe RadioEmigranti.Com. Kjo radio mund të dëgjohet me një kompjuter që përmban një program që “lexon” formatin mp3 si Windows Media Player, Real Player, iTunes dhe shumë të tjerë. Të gjithë ne që jemi në emigracion kemi mallin për vendin tonë, për të afërmit tanë, madje edhe për gurët e vendlindjes. Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë pak problemet e ditës dhe mbushemi me energji të reja për të ecur përpara. Pikërisht këtë synon të bëjë RadioEmigranti : të krijojë disa momente çlodhëse për emigrantët shqiptarë kudo që janë. Radio Emigranti радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Местная музыка / Мировая музыка

Radio Emigranti
4,5/5 на основе 4 голосов

Подобные Станции

Radio NRG Radio NRG
 • Албания
 • Поп

NRG ENERGY Radio, is one of the most rated Radio Station, broadcasting 24/7 on FM and Online, from Radio NRG радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Поп

Radio Tirana 2 Radio Tirana 2
 • Албания
 • Поп

Radio Tirana 2 (95.8 FM) is a broadcast public, community radio station in Tirana, Albania Radio Tirana 2 радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Поп

Divan Radio Divan Radio
 • Албания
 • Хаус / Топ 40 / Электро / Поп

Divan Radio is one of the best online stations in Tirana, Albania. Founded in 2008, Divan streams Divan Radio радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Хаус / Топ 40 / Электро / Поп

Radio Tirana International Radio Tirana International
 • Албания
 • Хиты

Public radio of Tirana. Music, Information, Talk. Radio Televizioni Shqiptar (English: Albanian Radio Tirana International радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Хиты

Test21 Test21
 • Албания
 • Новости

Test21 радиостанция, вещающая в стране Албания, вещает в формате Новости

FACEBOOK